Vi har udfordret vores venner fra Midtfyns Bryghus. – Hvad passer bedst til maden? Øl eller vin?

Vi sørger for lækker gourmetmad og serverer både øl og vin til hver ret. Øl præsenteres af Eddie Szweda fra Midtfyns Bryghus, så der er garanti for velsmagende øl og motion til lattermusklerne. Vinen præsenteres af Fensmark Brugsforenings vinafdeling.

MENUEN

Bag aftenens menu står den dygtige kok Steffen, som før har begejstret vores gæster med Gourmet mad.

• Røget færøsk laks med peberrod creme, syltede glaskål og krondild
  • Tatar af okse-syltede perleløg, estragon mayo og sprødt karsetrøffel
  • Stegt svinebryst, pommes dauf, persillecreme og langtids bagte æbler
  • Bær med creme fraiche og mørk chokolade
  • Oste: Unika, Rød løber, Den hvide dame og Sirius

“En hyggelig aften med lidt til alle sanser og socialt samvær i din lokale Brugsforening”.

DET PRAKTISKE

• Dato: Arrangementet finder sted den 23. november 2018 kl. 19.00
  • Pris: Billetten koster 749,- pr. kuvert
  • Lokation: Det stråtækte hus på Elmevej i Fensmark
  • Billetter: Sælges i vinafdelingen i Fensmark Brugsforening

EDDIE SZWEDA

Vi har tidligere haft besøg af ejer og stifter af Midtfyns Bryghus Eddie Szweda, som får smilet frem hos de fleste. Her ser du ham til en af hans populære ølsmagninger.