Medlemmer 2019-01-30T20:48:09+00:00

VORES MEDLEMSPROGRAM

Den 1. januar 2019 blev vi igen en SuperBrugsen og en del af Coop. Det betyder, at du kan anvende dit røde Coop medlemskort i vores butikker.

Som medlem får du adgang til fordelagtige medlemsrabatter og partnerfordele. Du optjener desuden bonus, hver gang du handler i Fensmark og Glumsø Brugsforening eller i Coops andre butikker.

Bonus er rigtige penge, som du kan betale med i alle Coop-butikker og på Coop.dk. Du får også adgang til Coop App med alle de funktioner, der hjælper og inspirerer i hverdagen, når du handler.

MEDLEMSKORT FRA 2018

Det grå medlemskort kan bruges indtil 31/12 2018. Herefter skal du i stedet bruge det røde Coop medlemskort.

Er du ikke længere af medlem af Coop, skal du meldes ind på ny fra den 1/1 2019. Er du allerede medlem af Coop, skal du blot ændre din tilhørsbutik via din profil i Coop App’en eller på coop.dk.

OPTJENT DIVIDENDE 2018

Den optjente dividende for 2018 bliver udbetalt i februar 2019. Dividenden udbetales som et gavekort og sendes til din privatadresse.

MELD DIG IND TIL KR. 0,00

I hele 2019 koster det kr. 0,00 at melde sig ind i Fensmark Brugsforening og Glumsø Brugsforening. Herefter koster det 200 kr. i andelsindskud at melde sig ind. Du kan indmelde dig på Coop.dk eller i en af vores butikker.